Samsunspor, İstanbulspor maçından notlar

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig 23. haftasında Samsunspor, deplasmanda İstanbulspor'a konuk oldu. Kırmızı-Beyazlılar kritik deplasmanda geriye düştüğü mücadelede kaptan Emre Kılınç'ın ayağından bulduğu golle İstanbul'dan bir puanla ayrıldı. İşte karşılaşmadan geriye kalanlar...

GOLÜN HAZIRLAYICISI OLDU

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Kayserispor maçında Kırmızı-Beyazlılara galibiyeti getiren golü atan Ercan Kara, İstanbulspor mücadelesine de 11’de başladı.

90 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu, Emre Kılınç’ın golünde topu kafayla indirerek golün de hazırlayıcısı oldu.

Kaptan Emre Kılınç, maçın 72. dakikasında İstanbulspor kalesine adeta füze gönderdi ve takımına 1 puanı getirdi. 

HAKEM ÇİLEDEN ÇIKARDI

Yılport Samsunspor, deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı İstanbulspor maçında yine hakemlerin taraflı yönetimiyle karşı karşıya kaldı. Karşılaşma sonrasında Kırmızı-Beyazlılar sosyal medyadan orta hakem Ömer Faruk Turtay ve mücadelenin VAR hakemlerine isyan etti.

ALİM İSYAN ETTİ

Kırmızı-Beyazlıların başarılı stoperi Alim Öztürk, İstanbulspor karşısında da son derece etkiliydi. Savunmada son derece başarılı müdahaleler yapan tecrübeli oyuncu, özellikle rakip takım hücumcularının kendisine yaptığı faullerin ardından maçın hakemine adeta isyan etti.

BU KEZ YEDEK BAŞLADI

Kayserispor maçının kahramanı olan Yılport Samsunspor’un tecrübeli futbolcusu Zeki Yavru, deplasmandaki İstanbulspor mücadelesine kulübede başladı. Dakikalar 62’yi gösterdiğinde Haluk Mustafa Tan’ın yerine oyuna dahil olan Zeki Yavru, sahada kaldığı süre boyunca özellikle hücum bölgesinde son derece etkili oldu.Tecrübeli futbolcunun çasazı, galibiyet için yeterli olmadı.   

ÇOK TOP KAYBETTİ

Son haftaların başarılı isimlerinden olan Carlo Holse, İstanbulspor mücadelesinde beklenen performansının çok uzağında kaldı. Özellikle mücadelenin son bölümlerinde neredeyse aldığı her topu rakibe veren Danimarkalı futbolcu, en çok top kaybettiği maçlarından birisini oynadı.

TARAFTAR BAĞRINA BASTI

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, deplasmandaki İstanbulspor maçında da takımlarını yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan bölümü dolduran ve 90 dakika susmadan takımlarını destekleyen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, 1-1 biten maç sonrasında futbolcuları tribünlere çağırarak adeta bağrına bastı.