Samsunspor logosu yenileniyor!

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsunsporlu taraftarların gönlünü kazanacak çalışmalar ve projelerle dikkat çekiyor. Batı Park'ta bulunan atıl vaziyetteki Samsunspor logosunda yenileme çalışmaları başladı.

Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkanı Halit Doğan, Samsunsporlu taraftarların gönlünü kazanacak proje ve çalışmalarla dikkat çekiyor. Halit Doğan, göreve gelir gelmez ilk icraat olarak maç günleri tramvayları ücretsiz yaparken, Kırmızı-Beyazlı taraftarlardan gelen talepler üzerine hem saati geri çekti hem de sefer sayısını artırdı.

Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkanı Halit Doğan

İŞ MAKİNELERİ NURİ ASAN'DA

SBB Başkanı Halit Doğan, geçtiğimiz günlerde Nuri Asan Tesisleri'ndeki çim yenileme çalışmalarına destek vermek için belediye bünyesindeki iş makinelerini görevlendirdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerde ise 19 Mayıs ve Çarşamba ilçelerinde parke taşları kırmızı-beyaz olarak yenilenmeye başlandı ve 17 ilçede aynı uygulamanın yapılacağı açıklandı.


Samsunspor'un kendi sahasında oynadığı maçları tribünden takip eden Başkan Halit Doğan'ın son çalışması ise Batı Park'ta bulunan Samsunspor logosunu yenilemek oldu.

LOGODA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Uzun zamandır bakımsız ve atıl vaziyette bulunan logodaki onarım çalışmalarını "Sevdalısı olduğumuz armamızı onarıyoruz" şeklinde paylaşan SBB Başkanı Halit Doğan'a, Kırmızı-Beyazlı taraftarlar sosyal medyadan teşekkür mesajları gönderdi. Başkan Halit Doğan, "Kırmızı beyazlı sevdamız Samsunspor'umuzun yanındayız" şeklindeki paylaşımları oldukça beğeni alıyor ve takdir ediliyor.

 

samsun samsun haber son dakika samsunspor logo