Samsunspor Taraftar Grupları'ndan hakem tepkisi

TAKİP ET

Samsunspor Taraftar Grupları, yaptığı ortak açıklama ile hakemlere tepki gösterdi. Açıklamada, hakemlerin Samsunspor'a ilginç bir yaklaşım içinde olduğunu dile getirildi.

BASİT FAUL BENZETMESİ

Son zamanlarda Ülke futbolu ve özellikle Samsunspor'a karşı müsabaka hakemlerinin farklı bir yaklaşım içinde bulunduğunu dile getiren taraftar grupları yaptıkları açıklama ile hakemlere tepki gösterdi. Açıklamada; "Oynanan müsabakalarda doğrudan kırmızı kart olarak nitelendirilebilecek hareketler hakemler tarafından basit bir faul olarak geçiştirilmiş, bazılarında ise oyun devam ettirilmiştir" denildi. 

ÇİFTE STANDART

TFF'nin çift standart uyguladığının altını çizen taraftar grupları; "Doğrudan kırmızı kart gerektiren hareket Alanyaspor maçında oyuncumuz Flavien Tait, sonrasında ise Trabzonspor'la oynanan maçta Ercan Kara maruz kalmıştır. Ya TFF talimatı değişti, yada çifte standart uygulanılarak kulübümüz ve futbolcularının hakkı yenmektedir. Samsunspor taraftar grupları olarak TFF'yi bu çifte standarda dur demeye ve açıklama yapmayı davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.