Samsunspor taraftarı Gisdol'e, Gisdol taraftara hayran

TAKİP ET

Samsunspor'un başarılı teknik direktörü Markus Gisdol, takıma kattıkları ile taraftarların sevgilisi haline geldi. İşte detaylar...

TAKIMA SINIF ATLATTI

Göreve geldiğinden bu yana her geçen gün Yılport Samsunspor’un performansını arttıran, hem oyun, hem de skor anlamında Kırmızı-Beyazlılara adeta sınıf atlatan deneyimli teknik adam Markus Gisdol, taraftarların da sevgilisi haline geldi. Yılport Samsunspor’a gönül veren taraftarlarla bütünleşen teknik direktör Markus Gisdol, kendisine gösterilen yoğun ilgiyi de sonuna kadar hak ediyor.

SONUNCU ALDI 11. YAPTI

Sonuncu sırada aldığı takımını 27. hafta sonunda 11’inciliğe kadar taşıyan Alman teknik adam Markus Gisdol, oynattığı oyunla da gelecek adına umut veriyor. Sempatik tavırları ve saha kenarındaki duruşu ile dikkat çeken Markus Gisdol, her fırsatta taraftar desteğinin önemine vurgu yapıyor. Takımla şehrin bütünleşmesini sağlayan Gisdol, her maç sonunda ise taraftarlara teşekkür etmeyi unutmuyor.

EN BÜYÜK TRANSFER

Yılport Samsunspor’un başında sahaya çıktığı günden beri ligin en başarılı teknik adamlarından olmayı başaran Markus Gisdol, tüm otoriterlerce de alkışlanıyor. Kırmızı-Beyazlıların en büyük transferi olarak lanse edilen Markus Gisdol, Alman disiplinini de takıma kazandırmış durumda. Çalışmalarının meyvemsini alan Alman teknik adamın, bu performansını sezon sonuna kadar sürdürmesi bekleniyor.