Samsunspor Taraftarı İstedi, Kasımpaşa Maçında Tribünler Dolacak!

TAKİP ET

Adana Demirspor galibiyeti sonrası büyük mutluluk yaşayan Samsunspor taraftarının Kasımpaşa maçında "bilet 55 TL olsun" talebine olumlu yanıt geldi. Operasyon Direktörü Soykan, "Başkanımızdan talimat geldi" dedi.

Trendyol Süper Lig'de deplasmanda Adana Demirspor mücadelesinden 3-2'lik skorla galip gelmeyi başaran Samsunspor'da taraftarlar çok mutlu. Galibiyetin mutluluğunu yaşayan, sosyal medyada mesajlarıyla keyifli bir hafta sonu geçirdiklerini belirten Kırmızı-Beyazlılar, önümüzdeki hafta 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan Kasımpaşa maçı öncesinde kulüpten "55 TL" bilet talebinde bulundu.
Taraftarlar, "Güney üst ve alt tribün 55 TL olsun. Tıklım tıklım tribünler dolsun. Kasımpaşa maçında muazzam bir tribün yapalım" mesajı üzerine Samsunspor Operasyon Direktörü Soner Soykan'dan açıklama geldi.
Soner Soykan, "Başkanımız gerekli talimatı verdi,Samsunspor olarak bu önemli maçta taraftarımız için gereği yapılacak. Lütfen sizlerde bizim açımızdan bakın sezon başı tüm iyi niyet ve aidiyet duygusu ile yanımızda durup bize rekor sayıda destek veren kombine sahiplerimizide kırmamamız gerekli" dedi.
Samsunspor-Kasımpaşa maçı 9 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak.