Samsunspor taraftarı Rizespor maçında rekor peşinde

TAKİP ET

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Galatasaray maçının ardından Cuma günü oynanacak olan Çaykur Rizespor mücadelesinde de tribün rekoru kırmayı hedefliyor.

SON DAKİKA SAMSUN HABER | Trendyol Süper Lig’in 26. haftası, Yılport Samsunspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan Karadeniz derbisine sahne olacak. Cuma akşamı saat 20.00’de Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleşecek olan zorlu Karadeniz derbisinin büyük bir çekişmeye sahne olması bekleniyor.

SABIRSIZLIKLA BEKLİYORLAR

Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar da sabırsızlıkla bu kritik ve önemli derbiyi bekliyor. Takımlarının son haftalarda ortaya koyduğu performans ve aldığı puanlardan hayli memnun olan Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Çaykur Rizespor maçında da tribünleri dolduracak.

YOĞUN ÇABA HARCANIYOR

Sezonun geri kalan bölümünde en yüksek taraftar ortalamasını yakalayan takımlar arasında yer alan Kırmızı-Beyazlılar, Galatasaray maçındaki muhteşem görüntüyü Çaykur Rizespor önünde de oluşturmak istiyor. Bunun için hem kulüp, hem de taraftarlar yoğun çaba harcıyor. 

KADIN VE ÖĞRENCİLERE BEDAVA

19 Mayıs Stadyumu’nun dolması için Yılport Samsunspor yönetimi kale arkası tribünleri öğrenci ve kadın taraftarlara ücretsiz yaparken, taraftar grupları da maça gelmek isteyen ancak imkansızlıklar nedeniyle bunu gerçekleştiremeyen öğrencilere bilet temini yapacaklarını duyurdu.

TIKLIM TIKLIM DOLMUŞTU

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, ligin 24. haftasında oynanan Galatasaray maçında tribünleri tıklım tıklım doldurarak rekor kırmıştı. Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren taraftarların, Çaykur Rizespor ile oynanacak Karadeniz derbisinde de yeni bir rekora imza atması bekleniyor.