Samsunspor Taraftarları Transfer Yasağının Kaldırılmasını Bekliyor! Gözler Yüksel Yıldırım'da

TAKİP ET

FIFA'dan 2 dönem transfer yasağı bulunan Yılport Samsunspor'da taraftarlar, cezayı kaldırabilmek için yoğun çaba harcayan Başkan Yüksel Yıldırım'dan gelecek güzel haberleri bekliyor. İşte detaylar...

HOCA ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

Trendyol Süper Lig’i 13. sırada tamamlayarak kümede kalmayı başaran Yılport Samsunspor'da gözler şimdi yeni sezon planlamasına çevrildi. Başkan Yüksel Yıldırım, FIFA'dan gelen 2 sezonluk transfer yasağının kaldırılabilmesi için yoğun çaba harcarken, bir yandan da takımı emanet edecek yeni hoca arayışlarını sürdürüyor.

HATA YAPMAK İSTEMİYOR

Daha önce yaptığı açıklamada ellerinde 4 isimden oluşan bir hoca listesi olduğunu söyleyen Başkan Yüksel Yıldırım, Yılport Samsunspor'u yeni sezonda da hedefe taşıyabilecek tecrübeli bir ismi takımın başına getirmek istiyor. Bu konuda ince eleyip sık dokuyan Yüksel Yıldırım, hata yapmamak için adımlarını sağlam atmaya çalışıyor.

YENİDEN MASAYA OTURULACAK

Takımda ayrıca kiralık olan Taylan Antalyalı ile Alim Öztürk, Moryke Fofana, Osman Çelik, Muhammed Gümüşkaya, kaleci Jakub Szumski, Muhammet Ali Özbaskıcı ve Zeki Yavru gibi isimlerin de sözleşmeleri sona erdi. Başkan Yüksel Yıldırım ve kurmayları, bu isimlerle tekrar masaya oturarak yeni sezon öncesinde anlaşma zemini arayacak.

TARAFTARLAR BAŞKANA GÜVENİYOR

Kırmızı-Beyazlı taraftarların gözü kulağı Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım da. Özellikle transfer yasağının çözülmesi konusunda Başkan Yıldırım'dan gelecek güzel haberleri bekleyen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, sabırsızlıkla tahtanın açılmasını ümit ediyor. Taraftarlar ayrıca hoca konusunda da Başkan Yüksel Yıldırım'a güveniyor.

samsunspor yüksel yıldırım transfer