Samsunspor Taraftarlarından Kümede Kalma Mücadelesine Büyük Destek

TAKİP ET

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, hem iç sahada, hem de deplasmanda ortaya koydukları performans ile takımlarının kümede kalmasında büyük rol oynadı.

İÇ SAHA MAÇLARI TAMAMLANDI

Yılport Samsunspor, hafta sonu oynadığı Alanyaspor maçı ile bu sezonki iç saha maçlarını tamamladı. Özellikle 19 Mayıs Stadyumu’nda muhteşem bir performans ortaya koyan Kırmızı-Beyazlılar, sadece futbol ve skor olarak değil, taraftar olarak da adından sıkça söz ettirdi. 

TRİBÜN DERSİ VERDİLER

Takımlarını hem iç sahada, hem de deplasmanda büyük bir coşku ile destekleyen Yılport Samsunsporlu taraftar, 19 Mayıs Stadyumu’ndaki maçlarda adeta tüm Türkiye’ye tribün dersi verdi. Kırmızı-Beyazlılar, Samsun deplasmanının zorluğunu da herkese gösterdi.

KARNAVAL HAVASI ESTİ

Çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek binlerce Yılport Samsunspor taraftarı, Samsun’daki her maçta tribünleri karnaval alanına çevirdi. Takımları sezon boyunca kümede kalmak için mücadele etse de, taraftarlar performansları ile Süper Lig’in zirvesinde yer almayı başardı.

4. OLMAYI BAŞARDILAR

Yılport Samsunspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ardından yaklaşık 20 bin taraftar ortalaması ile bu sezonun en dolu tribünlere oynayan 4. takım olmayı başardı. Taraftarlar, takımlarının iç sahadaki mükemmel istatistiğinde önemli pay sahibi de oldu. 

GÖREVLERİNİ EKSİKSİZ YAPTILAR

Takımlarının kümede kalma yolculuğunda büyük bir sorumluluk ortaya koyan taraftarlar, her maç futbolculara itici güç oldu. 12. adam görevini eksiksiz yerine getiren Kırmızı-Beyazlı takımın taraftarları, Yılport Samsunspor’un kümede kalmasında başrolü oynadı. 

samsunspor futbol taraftar