Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Başakşehir'i mercek altına aldı

TAKİP ET

Samsunspor'un deneyimli teknik direktörü Markus Gisdol, zorlu Başakşehir maçı öncesinde adeta rakibi öğrencilerine ezberletiyor. İşte detaylar...

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda pazar günü Başakşehir’in konuğu olacak.

MOTİVASYON ÜST SEVİYEDE

Ligdeki son 8 maçında 4 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 yenilgi alan Kırmızı-Beyazlılar, kendisini bir anda küme düşme hattından çıkartıp, üst sıralarda buldu. Bu durum takım içindeki motivasyonu da zirveye çıkardı.

HESAPLAR 3 PUAN ÜZERİNE

Teknik direktör Markus Gisdol ile bambaşka bir kimliğe bürünen Yılport Samsunspor, Başakşehir deplasmanından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Öğrencilerine adeta rakibi ezberleten deneyimli Alman teknik adam, tüm planlarını 3 puan üzerine kuruyor. Takımın hücum gücünü arttırmak isteyen Gisdol, bu yönde çalışmalar yaptırıyor.

TEK EKSİK EMRE KILINÇ

Oyuncularının rehavete kapılmamasını isteyen teknik direktör Markus Gisdol, öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu öğrencilere anlatıyor. Futbolcular da bu bilinçle kendilerinden isteneni eksiksiz olarak yerine getirmeye çalışıyor. Zorlu Başakşehir karşılaşması öncesinde takımdaki tek eksik ise sakatlığı süren Emre Kılınç.