Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol'dan altyapıya övgü

TAKİP ET

Samsunspor'un deneyimli çalıştırıcısı Markus Gisdol, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur'unda oynanan ve 3-0 kazanılan Tokat Belediyesi Plevnespor maçının ardından yaptığı açıklamada altyapıdan övgü dolu sözlerle bahsetti

BAŞARILI BİR AKADEMİ VAR

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Genç oyuncuların performansının kendisini mutlu ettiğini ifade eden Markus Gisdol, “Tokat Belediyesi Plevnespor ile karşılaştığımız kupa maçında altyapımızdan dört oyuncuya sahada şans verdik. Samsunspor'un başarılı bir akademisi var. Bu akademinin de her geçen gün daha güzel başarılara imza atacağını söyleyebilirim" dedi.

BAMBAŞKA BİR KADRO

Gisdol, Tokat Belediyesi Plevnespor maçına lige göre bambaşka bir kadro ile çıktı. Kırmızı-Beyazlıların son oynadığı Adana Demirspor mücadelesindeki 11’den sadece Muhammed Gümüşkaya kupa maçında yer aldı.

BASININ KARŞISINA ÇIKACAK

Bu arada Alman teknik adam Markus Gisdol, yarın basının karşısına çıkacak. Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşecek idman öncesinde basın toplantısı düzenleyecek olan tecrübeli teknik adam, geride kalan Adana Demirspor ve Tokat Belediyesi Plevnespor maçları ile hafta sonu oynanacak Kasımpaşa karşılaşması hakkında değerlendirmelerde bulunacak.