Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: Kazanmak için son ana kadar savaştık

TAKİP ET

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Adana Demirspor maçını "inanılmaz bir maç" olarak nitelendirerek, 3 toplarının direkten döndüğünü vurguladı. Gisdol, kazanmak için son ana kadar savaştıklarını belirtti. İşte Gisdol'un açıklamaları...

Samsunspor, sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gisdol, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını ve 3 puanı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti. Son ana kadar kazanmak için mücadele ettiklerini belirten Gisdol, maçın zor geçeceğini bildiklerini söyledi.

"ŞANS BİRAZ YANIMIZDA OLSAYDI KAZANABİLİRDİK"

Markus Gisdol, “Bu maçın zor olacağını biliyorduk. İlk yarıda iyi oynadık ama gol bulamadık. Performanstan memnundum ama skordan değildim. Çok basit bir gol yedik. Soyunma odasında iyi oynadığımızı söyledim. Konsantrasyon kaybı istemedim. Rakibimize de çok kontra pozisyonu verdik. 75'den sonra baskıyı arttırdık ve golü bulduk. İnanılmaz bir maç oldu. 3 direkten dönen topumuz vardı. Şans biraz yanımızda olsaydı kazanabilirdik. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

samsunspor adana demirspor markus gisdol