Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: O dakikada gol yerseniz çevirmesi de zor olur

TAKİP ET

Karagümrükspor karşısında 1-0'lık avantajlarını kullanamadıklarını söyleyen Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, 'O dakikada böyle bir gol yerseniz sonrasında skoru çevirmesi de zor oluyor' dedi

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, 2-1 kaybedilen Fatih Karagümrükspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

AVANTAJI KULLANAMADIK

Her iki takım için de zor bir maç olduğunu belirten Gisdol, “Biz ilk golü bulduktan sonra avantajı ele geçirmiştik ama ne yazık ki hata yaptık ve kornerden golü yedik. Son dakikalarda da golü yiyince geri gelmek için fırsatımız olmadı. O dakikada böyle bir gol yerseniz sonrasında skoru çevirmesi de zor oluyor” ifadelerini kullandı. 

LİG MAÇLARINA ODAKLANMALIYIZ

Lig maçları için de konuşan deneyimli alman teknik adam Markus Gisdol, “Açıkçası ligdeki maç bizim için çok önemli bir karşılaşma olacak. Son 9 haftada çok fazla şeylerle uğraştık. Şimdi odaklanmamız gereken bir lig maçı var. Son haftalarda kadro genişliği yeteri kadar olmadığı için gerekli değişiklikleri yapamadık. Bu sürece gelene kadar çok şükür ki büyük bir sakatlık yaşamadık. Bundan sonra da lig maçlarında çok farklı kadrolarla sahaya çıkacağız” dedi.