Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, yaşanan sevinci gururla izledi

TAKİP ET

Kasımpaşa karşısında 4 gollü bir galibiyet alan Yılport Samsunspor'un Alman teknik direktörü Markus Gisdol, maç sonunda futbolcularının taraftarlarıyla birlikte yaşadığı sevinci böyle seyretti.

YAŞANAN SEVİNCİ GURURLA İZLEDİ

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Kırmızı-Beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı Markus Gisdol, önceki akşam oynanan Kasımpaşa maçında alınan 4-2’lik galibiyetin ardından son derece mutluydu. Atılan birbirinden güzel goller sonrasında büyük bir sevinç yaşayan Alman teknik adam, oyuncularını da tek tek tebrik etti.

Başarılı çalıştırıcı, karşılaşma sonrasında oyuncularının taraftarları ile yaşadığı galibiyet sevincini gururla izledi. 

ÇOK FAZLA POZİSYONA GİRDİK

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Markus Gisdol, şunları söyledi: “Son haftalarda ve son aylarda görmüş olduğum belki ilk en iyi 30 dakikaydı. Çok fazla gol pozisyonuna girdik. Rakibi baskı altında tuttuk ve onların kesinlikle pozisyona girmesini engelledik. Çok uzun bir yoldayız. Sadece bir galibiyet aldık. Çalışmalarımızı aynı şekilde devam ettirmeliyiz.”

ZOR BİR HAFTA GEÇİRDİK

“Hafta içerisinde kupa maçıyla birlikte üst üste 3. galibiyetimizi aldık. Güzel bir hafta geçirdik. Geldiğimde takımın bir resmine baktım. Önemli olan şimdiki resim değil, ligin sonundaki çerçevedir. Bu zamanda yapmamız gereken şey kesinlikle çok çalışmak ve geriye doğru değil, ileriye bakmak. Çok zor bir hafta geçirdik. 3 maç oynadık. Bugün önemli olan bugünün tadını çıkarmamız gerekiyor.”

BU MAÇIN ÖNEMİNİ BİLİYORUM

“Aldığımız galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ediyor, oyuncularımı da kutluyorum. Bugünden başlamak suretiyle takımımızı Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağımız zorlu maça hazırlayacağız. Bu karşılaşmanın sadece taraftarlarımız için değil, kulüp için, oyuncularımız için ve benim için çok önemli olduğunu biliyorum. Şimdilik bu galibiyetin tadını çıkaralım.”

SELFİE KUYRUĞU

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, deneyimle çalıştırıcı Markus Gisdol’a Kasımpaşa maçın öncesinde büyük ilgi gösterdi. Alman teknik adam, kendisi ile selfie çektirmek isteyen taraftarlar kırmayarak hepsi ile fotoğraf çektirdi.