Samsunspor Transfer Yasağı Mücadelesini Sürdürüyor

TAKİP ET

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım FIFA tarafından verilen 2 dönemlik transfer yasağının kalkması için yoğun çaba harcarken, taraftarlar umutla transferin önünün açılmasını bekliyor

Geride kalan sezonu 43 puanla 13. sırada tamamlayan Yılport Samsunspor’da gözler yeni sezona çevrildi.

YILDIRIM YOĞUN MESAİ HARCIYOR

2 dönem transfer yasağı bulunan ve 2024-2025 sezonunda hem yaz, hem de kış transfer dönemlerinde takviye yapamayacak olan Kırmızı-Beyazlılarda Başkan Yüksel Yıldırım, bu sorunun ortadan kalkması için yoğun mesai harcıyor. 

ÇOK SAYIDA TAKIM YASAKLI

FIFA’nın resmi internet sitesinde yayınlanan yasaklılar listesinde Yılport Samsunspor’un yanı sıra Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Ankaragücü ve Kayserispor da bulunuyor. Liste her pazartesi günü güncellenirken, Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar sabırsızlıkla yasağın kalkmasını bekliyor.

SONUNA KADAR UĞRAŞACAĞIZ

Başkan Yıldırım, daha önce transfer yasağıyla ilgili olarak, “Bizim TMS'de tahtamız açık gözüküyor ama bizim cezamız hala duruyor ve mahkeme süreci de devam ediyor. Yürütmeyi durdurma kararı alındı. FIFA ile görüşmek istiyoruz, ancak FIFA bizimle görüşmeyi reddediyor. Bu sorunu çözebilmek için sonuna kadar uğraşacağız” açıklamasını yapmıştı.

samsunspor transfer yüksel yıldırım