Samsunspor Tribünde Zirveye Oynuyor

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlarla ligin son sırasında bulunan Samsunspor, tribünde zirveye oynuyor. 10 bin kombine barajını geçen Kırmızı-Beyazlılar, 7'nci haftada üçüncü takım oldu.

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Trendyol Süper Ligi'nin 7'nci haftasında Samsunspor, 29 Eylül Cuma günü saat 20.00'da 19 Mayıs Stadyumu'nda Gaziantep FK'yı konuk etti. 2-1'lik skorla mağlup olan Kırmızı-Beyazlılar, tribündeki seyirci sayısıyla dikkat çekti.

TARAFTARIYLA BULUŞTU

Üst üste Kayserispor, Galatasaray ve Antalyaspor deplasmanında olan Samsunspor, sahasında İstanbulspor'u konuk etmiş, mücadele yağmurdan dolayı 11. dakikada ertelenmişti. Kırmızı-Beyazlılar, ligde 3 hafta sonra taraftarıyla buluştu. Hafta içi olmasına rağmen Samsunspor-Gaziantep FK maçını tribünde 13 bin 56 kişi takip etti.

DOLU TRİBÜNLERE OYNUYOR

Ligde Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra Samsunspor-Gaziantep FK maçı en fazla seyircinin olduğu 3'ncü karşılaşma olarak dikkat çekti. Samsunspor, bu sezon başında 10 bin kombine barajını geçmişti. Diğer yandan Kırmızı-Beyazlılar, ligin 2'nci haftasında Fenerbahçe'yi konuk etmiş tribünlerde 29 bin 781 taraftar yer almıştı.