Samsunspor'un galibiyeti bir galibiyetten daha fazlası

TAKİP ET

Sahasında Fatih Karagümrükspor'u 1-0 mağlup eden Samsunspor, kümede kalma yolundaki rakiplerinin toplamda 23 puan kaybettiği haftayı en karlı kapatan takım oldu.

RAKİPLER 23 PUAN KAYBETTİ

SON DAKİKA SAMSUN HABER | Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında evinde Fatih Karagümrükspor’u konuk eden ve rakibini Ercan Kara’nın golüyle 1-0 mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar, çok önemli bir 3 puanın sahibi olmayı başardı. Yılport Samsunspor’un kümede kalma yolundaki rakiplerinden Pendikspor, Konyaspor, Hatayspor, Gaziantepspor, Başakşehir, Ankaragücü, Alanyaspor, İstanbulspor ve Fatih Karagümrükspor, haftayı toplamda 23 puan kayıpla kapattı.

11. SIRAYLA FARK 3’E İNDİ

Fatih Karagümrükspor galibiyeti ile puanını 18’e yükselten Kırmızı-Beyazlılar, bu sonuçla 21 puanla 11. sırada yer alan Alanyaspor ile arasındaki puan farkını 3’e indirdi. Kümede kalma yolunda çok önemli bir galibiyete imza atan Yılport Samsunspor, hem taraftarlarını sevince boğdu, hem de camianın umutlarını arttırdı. Özellikle bu hafta içi oynanacak olan erteleme karşılaşmaları da Yılport Samsunspor’u yakından ilgilendiriyor.

KRİTİK ERTELEME HAFTASI

Ligde bugün oynanacak olan Alanyaspor-Ankaragücü, Pendikspor-Antalyaspor ve Kasımpaşa-Başakşehir, yarın oynanacak Hatayspor-Gaziantepspor, Fatih Karagümrükspor-Kayserispor, Fenerbahçe-Konyaspor ve Adana Demirspor-İstanbulspor karşılaşmalarından çıkacak sonuçlar Kırmızı-Beyazlıları yakından ilgilendiriyor. Karadeniz derbisinden alınacak bir galibiyet, diğer maçların skorlarına göre Samsunspor’u üst sıralara taşıyacak.