Samsunspor'un İstikrar Abidesi Okan Kocuk!

TAKİP ET

Samsunspor'un tecrübeli kalecisi Okan Kocuk, bu sezon oynanan 37 maçın 36'sında 90 dakika forma giyerek adeta istikrar abidesi oldu. İşte detaylar...

TAKIMINI AYAKTA TUTTU

Yılport Samsunspor'un tecrübeli filmi etkisi Okan Kocuk, bu sezon geride kalan 37 maçın 36'sında forma giyerek adeta istikrar abisi oldu. Kritik maçlarda yaptığı önemli kurtarışlarla takımını ayakta tutan başarılı eldiven, kümede kalma hedefine ulaşılmasında da başrolü oynadı. Sergilediği başarılı performansla takım arkadaşlarına da güven veren Okan Kocuk, ilk haftalarda protesto edildiği taraftarların da sevgilisi haline geldi.

EN BÜYÜK PAY TARAFTARIN

Atatürk’ü göğsünde taşıyan Yılport Samsunspor formasını giymekten büyük bir onur duyduğunu ifade eden tecrübeli kaleci Okan, “Çok zor bir sezon oldu. Ancak hedefimize ulaştık. Bu yolda bizleri hiçbir zaman hem iç sahada, hem de dış sahada yalnız bırakmayan büyük taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Onların desteği bizi ayakta tuttu. Özellikle evimizdeki maçlarda muhteşem bir atmosfer oluşturdular. Başarıda en büyük pay taraftarımızın” dedi.

samsunspor okan kocuk