Samsunspor'un kaptanı Zeki Yavru: 'Savaşacağız'

TAKİP ET

Samsunspor'un kaptanı Zeki Yavru, 'takımın ağabeyi' pozisyonunda kendisine verilen görevi eksiksiz yerine getiriyor. Tecrübeli oyuncu, "Transfer dönemi bitti, arkadaşlarla konuştum. Birlik ve beraberlik içinde Samsunspor'umuzu Süper Lig'de bırakacağız, savaşacağız" dedi.

Samsunspor'un geçen sezonki şampiyonlukta büyük emekleri olan ve bu sezon Süper Lig'de Kırmızı-Beyazlı takımın 'ağabeyi' olan Zeki Yavru, saha içindeki liderliği ve performansıyla göz dolduruyor. Bir süre yaşadığı sakatlıktan dolayı formasından uzak kalan tecrübeli oyuncu, eski günlerine kavuştu.

İKİNCİ DEVRE AÇILDIK

Maç sonu yayıncı kuruluşa açıklama yapan kaptan Zeki, "6 puanlık maçtı. Gerçekten çok iyi bir takımla mücadele ettik. Ancak buraya yorgun geleceklerini biliyorduk. İki üst düzey maç oynadılar. Biz de hocamızın bize anlattığı oyunu sahada uyguladık. İlk yarı korakor bir mücadele oldu. Rakip ikinci yarı oyundan düştü, biz oyunun hakimi olduk. İkinci yarıda golleri bulduk. Sonuna kadar mücadele ettik. Çok şükür 3 puanı aldık" dedi.

TRANSFER DÖNEMİ BİTTİ

Transfer dönemine ilişkin açıklamada bulunan tecrübeli oyuncu, "Arkadaşlarımla maç öncesinde konuştum. Artık transfer dönemi kapandı. Biz görevimizi yapmak zorundayız. Birlik olup, bu güzel camiayı başarıyla temsil etmeliyiz. Son düdük çalana kadar Samsunspor'u Süper Lig'de bırakmak için savaşacağız. Önümüzde Gaziantep deplasmanı var. Çok önemli. Puan ve puanlarla dönmeliyiz" ifadelerini kullandı. Kaptan, "Ayrıca taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum, bizi asla yalnız bırakmıyorlar" diye kaydetti.