Samsunspor'un kritik Konyaspor deplasmanı! Kümede kalma garantilenebilir...

TAKİP ET

Hafta sonu deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, rakibini mağlup etmesi durumunda matematiksel olarak kümede kalmayı garantileyecek. İşte detaylar...

TÜM MAÇLAR AYNI SAATTE

Ligde geçtiğimiz hafta sahasında Trabzonspor’u 3-1 mağlup ederek puanını 42’ye yükselten Yılport Samsunspor, 36. hafta maçında deplasmanda Pazar günü saat 19.00’da Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Aldığı galibiyetle kümede kalma yolunda çok önemli bir adım atan Kırmızı-Beyazlılar, bu hafta sonu ligi tamamen bitirebilir.

KAZANIRSAK FİŞİ ÇEKERİZ

42 puanla 12. sırada yer alan Yılport Samsunspor, Konya deplasmanında sahadan galibiyetle ayrılması durumunda puanını 45 yapacak ve ligde bitime 2 hafta kala matematiksel olarak kümede kalmayı da garantileyecek. Kırmızı-Beyazlılar, böyle bir durumda rakibi Konyaspor’u da tam manasıyla ateş hattının içine atmış olacak. 

BERABERLİK DE YETEBİLİR

Yılport Samsunspor’un kümede kalma yolundaki rakiplerinden Fatih Karagümrükspor Galatasaray’la, Gaziantepspor deplasmanda Adana Demirspor’la, Hatayspor bir başka düşme adayı Ankaragücü’yle ve Pendikspor da evinde Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadelelerden çıkacak sonuçlara göre Samsunspor’a beraberlik de yetebilir.

12 - SAMSUNSPOR (42)

Konyaspor (D)
Alanyaspor
Fatih Karagümrük (D)

13 - Kayserispor (41)

Fenerbahçe (D)
Konyaspor
Sivasspor (D)

14 - Ankaragücü (39)

Hatayspor (D)
Pendikspor
Trabzonspor (D)

15 – Fatih Karagümrük (37)

Galatasaray
Gaziantepspor (D)
Samsunspor

16 - Konyaspor (37)

Samsunspor
Kayserispor (D)
Galatasaray

17 - Gaziantepspor (35)

Adana Demirspor (D)
Fatih Karagümrük
Pendikspor (D)

18 - Hatayspor (34)

Ankaragücü
Beşiktaş (D)
Çaykur Rizespor

19 - Pendikspor (33)

Çaykur Rizespor
Ankaragücü (D)
Gaziantepspor

samsunspor konyaspor