Samsunspor'un müthiş çıkışı hedef değiştirtti

TAKİP ET

Samsunspor'da sezon başı 'ilk 10' olarak belirlenen, ancak alınan başarısız sonuçlar nedeniyle 'kümede kalmak' olarak değişen hedef, takımın müthiş çıkışı sonrasında yeniden ilk 10 olarak değişti. İşte detaylar...

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Yılport Samsunspor'un son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar puan tablosunda da etkisini gösterdi.

ELDEKİ MALZEMEYİ İYİ KULLANDI

Kırmızı-Beyazlıların özellikle iç sahadaki muhteşem performansı, bunda büyük pay sahibi oldu. Devre arasında sadece 2 oyuncuyu kadrosuna katabilen Yılport Samsunspor, teknik direktör Markus Gisdol idaresinde eldeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmayı başardı.

5. İLE FARK 6’YA DÜŞTÜ

Sezonun ilk yarısında kümede kalması zor gibi görünen Kırmızı-Beyazlar, gelinen noktada ise çıtayı çok daha yukarı çekti. Peş peşe alınan galibiyetlerle düşme hattından hızla uzaklaşan Yılport Samsunspor, şimdi ise ilk 10’a girmek için mücadele ediyor. Ligin dibinden 11’inci sıraya kadar yükselen Kırmızı-Beyazlıların 5’inci ile arasındaki puan farkı ise 6’ya kadar düştü.

19 MAYIS KORKULU RÜYA OLDU

Sezon başında ilk 10 olarak belirlenen, ama sonrasında kümede kalmak olarak değişen hedef, Markus Gisdol ve öğrencilerinin muhteşem performansı ile bir anda yeniden ilk 10 olarak değişti. Muhteşem taraftar desteğini de arkasına alan Kırmızı-Beyazlılar, özellikle Samsun 19 Mayıs Stadyumu’ndaki maçlarda rakiplerinin korkulu rüyası olmayı başardı.   

BİR TEK SİNAN ENGİN YANILMADI

Performansı ile spor otoriterlerini adeta ters köşeye yatıran Samsunspor için sezonun ilk haftalarında olumlu konuşan tek isim Sinan Engin’di. Başarılı spor yorumcusu Engin, 4-2 kaybedilen Galatasaray maçı sonrasında, “Samsunspor taş gibi takım. Alt ligden yeni çıkan bir takım, transferler daha yeni gelmiş. Orta sahası ve hücum hattı bu ligde müthiş işler yapar” ifadelerini kullanmıştı.