Samsunspor'un Ntcham'ı: "Maçı Kazandıran Golde Taklalarıma Devam Edeceğim"

TAKİP ET

Samsunspor'un Kamerunlu futbolcusu Olivier Ntcham, maçlardaki başarısını ve takım uyumunu anlattı. Ntcham, kaydettiği goller sonrası taklalarına devam etme kararlılığını dile getirdi.

Samsunspor'un gözde isimlerinden Olivier Ntcham, son haftalardaki performansı ve takım uyumuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Trendyol Süper Lig'de 6 gol kaydeden Ntcham, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor'un yeni bir takım olması ve 12 yeni transfer yapmasıyla başlangıcın zorlu geçtiğini belirtti.

Ntcham, "Her geçen gün daha iyi olmamızın sebebi, 5-6 aydır futbolcu arkadaşlarımızla birlikte zaman geçirmemizdir. Pozisyon anlamında birbirimizi daha iyi anlamaya başladık. Böylelikle daha güzel işler yapmaya başladık." dedi. Takım arkadaşlarıyla iyi bir iletişim kurduklarını ve sosyal hayatta da birlikte zaman geçirdiklerini vurgulayan Ntcham, bu durumun saha içindeki performanslarını olumlu yönde etkilediğini belirtti.

Ligin başında sadece 1 puanla zor bir süreç geçirdiklerini hatırlatan Ntcham, "Son haftalarda yükselişe geçtik. Açıkçası bu bile yeterli değil, dahası da gelecektir." diyerek, takımın daha iyi bir performans sergileyeceğine inandığını dile getirdi. Teknik direktör Markus Gisdol'un disiplinli yapısının takıma olumlu yansıdığını ve her geçen hafta daha iyi oynadıklarını ifade eden Ntcham, takımın birlikte daha iyi işler yapacağına inandığını söyledi.

Taklacı şahin olarak nitelendirilen Ntcham, gol sevincini taklalarla kutlamaya devam edeceğini belirtirken, özellikle maçı kazandıran gollerde taklalarını sürdüreceğini söyledi. Ancak beraberliği getiren gollerde takla atmayacağını vurgulayan Ntcham, takımın aldığı pozitif sonuçlara daha fazlasını eklemek istediklerini ifade etti.

Türk yemeklerini ve Samsun'u çok sevdiğini dile getiren Ntcham, takım arkadaşlarına teşekkür ederek, ligde haftanın 11'ine seçilmenin kendisini mutlu ettiğini belirtti. Umarım bu başarıyı devam ettiririz ve ligi en iyi yerde bitiririz." dedi.

samsunspor kamerunlu futbolcu olivier ntcham maç goller röportaj takım futbol samsunhaber gündem spor haber