Samsunspor'un Tam 7 Rakibi Puan Kaybetti

TAKİP ET

Süper Lig'de 22. hafta tam da Samsunspor'un istediği gibi giderken, Kırmızı- Beyazlıların tam 7 rakibi puan kaybetti. İşte güncel puan durumu, Samsunspor - Kayserispor maçının muhtemel kadrosu ve detaylar...

22. HAFTA İSTEDİĞİMİZ GİBİ

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Trendyol Süper Lig'de 22. hafta heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. 22. haftada oynanması gereken maçlardan 7'si geride kaldı. Samsunspor'un rakipleri adeta puan kaybetme yarışına girerken, ortaya Kırmızı- Beyazlıların adına güzel bir tablo çıktı. 

HATAY - ALANYA BERABERE

Salı günü oynanan maçlarda alt sıradaki takımlardan Hatayspor ile Alanyaspor'un maçı 1-1 berabere bitti. Bu sonuçla Samsunspor'un iki rakibi birden puan kaybederken, Pendikspor ise Kasımpaşa'yı 3-2 yenip adeta lige tutundu. 

3 RAKİBİMİZ PUAN KAYBETTİ

Çarşamba günü oynanan maçlarda ise skorlar tam da istediğimiz gibi oldu. Haftaya 21 puanda giren Fatih Karagümrük, Ankaragücü'ne 2-0 yenilerek aynı puanda kaldı. 22 puanlı Gaziantep FK ile 20 puanlı Konyaspor maçı da 1-1 biterken, Kırmızı- Beyazlıların her iki rakibi de 2 puan kaybetti. 

SİVAS VE BAŞAKŞEHİR YENİLDİ

Alt taraftan çok da uzakta olmayan 26 puanlı Sivasspor, Antalyaspor'a 2-1 yenilirken, 27 puanlı Başakşehir de Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu. Rakiplerin adeta tel tel döküldüğü hafta yarın ise 3 karşılaşma oynanacak. 

KAZANIRSAK 14. SIRADAYIZ

Samsunspor ise yarın saat 17.00'da Kayserispor'u konuk edecek. Kırmızı- Beyazlılar kazandığı takdirde puanını 25'e yükseltip hem üst sıralara bir adım daha yaklaşacak, hem de alt sıralarla ilişkisini biraz kesmiş olacak. Haftaya 15. sırada giren Samsunspor kazandığı takdirde ise 22. haftayı 14. basamakta bitirecek. 

İŞTE MUHTEMEL KADRO

Bu maç öncesi Marius'un kart cezalısı, Nanu, Kingsley ve Ntcham'ın milli takımda, Drongelen ve Laura'nın da sakat olduğu Samsunspor'un maça Okan Kocuk, Zeki Yavru, Lubomir Satka, Alim Öztürk, Marc Bola, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Carlo Holse, Flavien Tait ve Ercan Kara 11'i ile çıkması bekleniyor.