Samsunspor'un tek çaresi 3 puan

TAKİP ET

Ligde sıkıntılı günler geçiren Samsunspor, bu akşam Adana Demirspor'a konuk oluyor. Saat 19.00'da başlayacak olan zorlu karşılaşmada tek hedef Samsun'a 3 puanla dönmek.

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında bugün deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor’a konuk oluyor.

SAMSUNSPOR ÇIKIŞ ARIYOR

Ligde bir türlü istediğini bulamayan ve aldığı başarısız sonuçlarla ligin dibine adeta demir atan Kırmızı-Beyazlılar, Adana deplasmanında hem bu kötü gidiye dur demek, hem de çıkışa geçmek istiyor.

BEIN SPORT 2’DEN YAYINLANACAK

Kırmızı-Beyazlıların kazanmaktan başka bir düşüncesinin olmadığı zorlu mücadele Yeni Adana Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak. Antalya bölgesi hakemlerinden Sarper Barış Saka’nın düdük çalacağı karşılaşmada Hakan Yemişken ve Candaş Erbil yardımcı hakem olarak görev yapacak. Mücadele Bein Sports 2’den yayınlanacak.

DEVAMINI GETİRMEK İSTİYOR

Beşiktaş maçında jeneriklik bir gole imza atan Yılport Samsunspor’un Çadlı forveti Marius Mouandilmadji, Adana Demirspor karşısında da fileleri havlandırmak istiyor. Galip gelebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Mouandilmadji, “Ben ve takım arkadaşlarım üzerimize düşeni yapıp galip gelmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.