Samsunuz Spor Kulübü Sponsor Arıyor

TAKİP ET

Kütahya'da organize edilecek olan U16 Kadınlar Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan Samsunuz Spor Kulübü'nün kızları sponsor bulamazsa şampiyonaya katılamayacak.

BİRÇOK DERECELER ELDE ETTİ

U16 Kadınlar Türkiye şampiyonasında ilimizi ve Karadeniz bölgesini temsil edecek olan Samsunuz Spor Kulübü, sponsor arayışlarını sürdürüyor. Uzun yıllar birlikte çalışan Türkiye Şampiyonluğu dahil, bir çok önemli dereceler elde eden ve 2023-2024 basketbol altyapı sezonunda bu yıl il, grup, bölge ve son olarak Anadolu Şampiyonası’nda birinci olan Samsunuz kadın basketbol takımı sporcuları Kütahya'da ki şampiyonaya gidebilmek için sponsorlar arıyor.  

'SAHİPSİZ BIRAKMAYALIM'

Samsunuz Spor Kulübü antrenörü Mehmet Küntüşlü, açıklamasında "Şampiyonada sadece Samsun’u değil Karadeniz’i temsil edecek tek kulübüz. U16 kadın basketbol takımımıza destek verebilecek sponsorlar arıyoruz. Türkiye ligleri ve Milli takımlara birçok oyuncu kazandıran, hiçbir yerden geliri olmayan ve kendi yağıyla kavrulmaya çalışan bu güzide takımı sahipsiz bırakmayalım. Yardımcı olacak, katkı sağlayıp destek verecek herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.