SAOB'tan adaylara kent raporu

TAKİP ET

Samsun Akademik Odalar Birlikteliği(SAOB) üyeleri, başkan adaylarına kentin önceliklerini içeren 'Kent Raporu'nu ulaştıracak. SAOB 'ortak akıl' vurgusu yaptı.

Samsun Akademik Odalar Birlikteliği (SAOB) Dönem Koordinatörü ve Sözcüsü Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Dilaver Öğütcü, belediye başkan adaylarına kentin önceliklerini içeren 'Kent Raporu'nu ileteceklerini açıkladı. 

'ORTAK AKIL VURGUSU YAPILDI'

Öğütçü, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler genel seçimleri öncesinde de tüm partilerin belediye başkan adaylarımıza sunulmak ve kamuoyu ile paylaşılmak üzere, 'Samsun Kent Raporu' hazırlamış bulunmaktayız. Yasal çerçevede seçimlere girecek olan siyasi partilere, adaylarına ve seçimlere bağımsız olarak katılacak adaylara eşit mesafede olduğumuzu bir kez daha belirtiyoruz. Samsun’un gelişimine, problemlerinin çözümüne katkı sağlayacak çalışmalarda işbirliğine açık olduğumuzu, belediye başkan adaylarımıza raporumuzu ileteceğimizi ve raporumuz içerisinde yer alan konuların seçimlerden sonra da takipçisi olacağımızı yineliyoruz. Bizler SAOB'u oluşturan odalar olarak propaganda ve seçim sürecinin;  fikirlerin ve projelerin yarıştığı, sevgi – saygı ve hoşgörü ortamında yürütülmesini ve tamamlanmasını temenni ediyor, seçilecek adayların Samsun adına olumlu çalışmalara katkı vermelerini bekliyor, saygılar sunuyoruz "dedi.