SASKİ'de yeni görevlendirmeler

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı SASKİ'ye bir Genel Müdür Yardımcısı ve daire başkanı atamaları yapıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde(SBB) 31 Mart yerel seçiminin ardından yönetim kadrosunda değişikliğe gidiliyor. SBB'de son olarak SASKİ'de Genel Müdür Yardımcılığı posizyonuna ve daire başkanlıklarına atamalar gerçekleştirildi.

SBB'de 31 Mart yerel seçiminde başkanlığa Halit Doğan seçilirken, eski başkan Mustafa Demir dönemi idarecilerinde ise değişikliğe gidildi. SBB'de Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtaş ile Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Yıldız ile birlikte bazı daire başkanları görevden alındı. SBB Başkanı Halit Doğan, Genel Sekreter Yardımcılığı görevine geçtiğimiz günlerde Necmi Çamaş'ı getirirken, Özel Kalem Müdürlüğüne de Zekeriya Özkan'ı atadı. SBB'de son olarak Sosyal Hizmetler ve Kültür Daire Başkanı İdris Akdin'de görevden alınırken, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevine ise Eyüp Çakır getirildi. 

SASKİ'DE ATAMALAR OLDU 

SBB'de seçim sonrası süren değişim ve atamalar belediyeye bağlı SASKİ'ye de yansıdı. Samsun SASKİ'de daha önce Personel Daire Başkanı olan İsrafil Durkut, Genel Müdür Yardımcılığı görevine geldi. SASKİ'de  vekaleten görev yapan Pınar Bölükbaşı İçmesuyu Daire Başkanlığına asaleten atandı. Samsun SASKİ'de ayrıca Osman Can Mercimekci Bilgi İşlem Daire Başkanlığına asaleten atanırken, Bayram Yaman Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına, Emre Bayri ise Teftiş Kurulu Başkanlığına vekaleten atandılar.