Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Gençlik ve Kültür Kamplarıyla Gençleri Destekliyor

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, gençler için düzenlenen Gençlik ve Kültür Kampları ile gençlerin gelişimine katkı sağlıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, gençlerin kişisel gelişimlerine ve doğa ile iç içe deneyimler yaşamalarına imkan tanıyan Gençlik ve Kültür Kampları düzenliyor.

İlkadım ilçesi Mahmur Dağı Kamp alanında gerçekleştirilen kamplar, 11-24 yaş aralığındaki gençlere takım çalışması, liderlik ve doğa aktiviteleri gibi beceriler kazandırıyor.

Başkan Halit Doğan, kampların gençler için sadece yeni deneyimler sunmakla kalmadığını, aynı zamanda unutulmaz anılar biriktirmelerini sağladığını belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan

Gençlerin yaz dönemini en verimli şekilde geçirmelerine katkı sağlayan kamplar, şehrin kültürel ve doğal mirasını keşfetmelerine olanak tanıyor.

Başkan Doğan, "Gençlerimizin potansiyeline inanıyor ve onları her fırsatta desteklemeye devam ediyoruz. Kamplarımız, gençlerimize takım çalışması, liderlik ve problem çözme gibi önemli beceriler kazanma fırsatı sunuyor" dedi. Kamplar, 25 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek. Detaylı bilgi ve başvuru için Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hareketi internet sitesi ziyaret edilebilir.

Samsun Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan Gençlik ve Kültür Kampları gençlere destek sosyal belediyecilik samsun haber gündem haber