19 Mayıs'ta engelli bireyler sevindi

TAKİP ET

Hollandalı hayırsever iş insanı Ron Gazalle tarafından SBB'ye bağışlanan akülü araç ve tekerlekli sandalyeler, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında engelli bireylere dağıtıldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmaya yönelik hayırsever vatandaşlarla iş birliği yapıyor.

Hollandalı hayırsever iş insanı Ron Gazalle tarafından bağışlanan 100 adet akülü araç ve tekerlekli sandalye Batı Park'taki konser alanında ünlü sanatçı Zeynep Bastık konseri öncesi engelli bireylere teslim edildi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Özel gereksinimli bireylerimizin her zaman yanında olmaya, yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz" mesajını verdi.

HOLLANDALI İŞ İNSANI ARAÇLARI BAĞIŞLADI

SBB Başkanı Doğan, "Hayırsever iş insanı Ron Gazalle ve bağışın gerçekleşmesine aracılık eden Olgun Aydoğan'a teşekkürlerimizi iletiyorum. Kendileriyle Çarşamba Belediye Başkanlığı sürecimizde de birçok insanımızın gönlüne dokunmuş, akülü araç desteği sağlamıştık.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı sürecimizde de inşallah daha da fazla insanımızın gönlüne dokunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

ONLARIN MUTLULUĞU YÜREKLERİ ISITTI

Tekerlekli sandalyelerine kavuşan engelli vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı. Engelli vatandaşlardan Bülent Burul, "Çok teşekkür ederiz. Bizler için tekerlekli sandalye çok büyük bir ihtiyaç. Bu kadar engelli arkadaşımızın bundan yararlanmasına çok sevindim" dedi.

Ebru Kaptanoğlu isimli özel gereksinimli vatandaş ise; "Akülü araç çok istediğim bir şeydi. Çok mutlu oldum. Artık dışarıya daha kolay çıkacağım. Özgürlüğümü geri kazanmış gibi hissediyorum" açıklamasını yaptı. Engelli yakını İlhan Çağlayan, "Oğlum 32 yaşında, serebralpalsi hastası. Bugüne kadar sandalyesi yoktu. Çok zorlanıyorduk. Belediyemiz sağ olsun, işlerimiz daha kolay olacak artık" ifadelerini kullandı.

Tekerlekli Sandalye Akülü Araç SBB Samsun Haber Son Dakika Samsun Büyükşehir Belediyesi Engelli halit doğan