Seçil Erzan'ın mesajlarından yeni detaylar ortaya çıktı! Selçuk İnan...

TAKİP ET

Eski banka müdürü Seçil Erzan ve diğer sanıkların futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı dava dosyasına ait yeni bilirkişi raporu ortaya çıktı. Raporda, Erzan'ın telefon mesajlaşmalarında, ünlü futbolcu Selçuk İnan'a yönelik bir dolandırıcılık planı olduğu iddia edilen ifadeler yer alıyor.

Eski banka müdürü Seçil Erzan'ın, ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı dava dosyasına ait yeni bilirkişi raporu ortaya çıktı. Raporda, Erzan'ın telefon mesajlaşmalarında, futbolcu Selçuk İnan'a yönelik bir dolandırıcılık planı olduğu iddia edilen ifadeler yer alıyor.

Seçil Erzan'ın telefonunda Oğuz Atilla ismiyle kayıtlı kişiyle Selçuk İnan'la ilgili yaptığı bir konuşmada, "Biraz kazandıralım geri alalım Selçuk düzgün çocuktur. Ona mesai harcamamız gerekiyor. Bir memnuniyet yakalarsak hepsini geri alırız." şeklinde bir mesaj yazdığı görüldü.

Ayrıca, raporda Erzan'ın banka görevlileri ve Deniz Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile yaptığı mesajlaşmalara da yer veriliyor. Mesajlarda, Erzan'ın futbolcular Arda Turan ve Fatih Terim'in kredileri hakkında konuştuğu ve Arda Turan'a 2 milyon TL kredi verebileceğini ifade ettiği görüldü.

İkili arasında geçen konuşmalarda şunlar yer aldı:

Seçil Erzan; Arda'ya 2 milyon TL kredi verebilir miyim?

Mehmet Aydoğdu; Fatih hocayı, Ne yaptın? Arayacaktın.

Seçil Erzan; Bodrum'da gelince arayacağız ben de yanına geçeceğim

Mehmet Aydoğdu; Krediyi, Kullandırdın mı?

Seçil Erzan; Kullandırdım borcunu ödedi

Mehmet Aydoğdu; Haber vermedin? Arda'ya verebiliyorsan ver

Seçil Erzan; Arda'ya 2 mio verebilir miyim ?

Mehmet Aydoğdu; Kredilere onaylatabiliyorsan ver.

Öte yandan Seçil Erzan'ın telefonunda Oğuz Atilla ismiyle kayıtlı kişiyle Selçuk İnan hakkında konuşmaları dikkat çekti.

İşte o konuşmalara ait mesajlar:

Seçil Erzan; Aradım açmadı Selçuk

Oğuz Atilla; Ok bekletiyorum şimdilik işlemi

"BİRAZ KAZANDIRALIM GERİ ALALIM SELÇUK DÜZGÜN ÇOCUKTUR"

Seçil Erzan; Oğuz sen çık dönmesi uzun sürebilir, Mesaj da attım

Oğuz Atilla; Tamamdır Seçil hanım kötü başlamış olduk ama inşallah kısa sürede geri kazanırım bu bakiyeleri.

Seçil Erzan; Dur bakalım üzülmeyelim orada zaten bir miktar vardı, Sen çok sıkı takip yap buna, Biraz kazandıralım geri alalım Selçuk düzgün çocuktur. Ona mesai harcamamız gerekiyor. Bir memnuniyet yakalarsak hepsini geri alırız.

Erzan hakkında özel belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından 77 yıldan 252 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Diğer sanıkların ise aynı suçlardan 3 yıl ile 85 yıl arasında hapisle cezalandırılmaları talep ediliyor. Davanın görüldüğü İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılama devam ediyor.