Şenol Kul, Ankara'da Önemli Temaslarda Bulundu

TAKİP ET

Terme'nin gelişimi için çalışmalarını sürdüren Başkan Şenol Kul, Ankara'da AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, BOTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Taşkıran ve Spor Toto Başkanı Mehmet Ata Öztürk'ü ziyaret ederek ilçenin geleceği için yapılan çalışmaları paylaştı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme'nin gelişimi ve ilerlemesi için önemli bir adım atarak Ankara'da çeşitli temaslar gerçekleştirdi. Terme Belediye Başkanı, AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş'u, BOTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Taşkıran'ı ve Spor Toto Başkanı Mehmet Ata Öztürk'ü ziyaret ederek kentle ilgili planları ve projeleri paylaştı.

Başkan Kul'un ziyaretleri arasında, Terme'nin doğal gaz ihtiyacını karşılamak için çözüm arayışları da vardı. Kerim Taşkıran ile yapılan görüşmede, ilçenin doğal gaz altyapısının geliştirilmesi ve merkeze yakın mahallelere hızlı bir şekilde doğal gaz şebekesi kurulması hedeflendiği belirtildi.

Ayrıca, Başkan Kul, Spor Toto Başkanı Mehmet Ata Öztürk'ü ziyaret ederek, Terme'nin spor ve sporcu kenti olma vizyonu hakkında bilgi verdi. Önceki dönemde ilçeye kazandırılan spor yatırımlarının devam edeceğini ve Terme'nin spor alanında daha da gelişeceğini ifade etti.

Ankara temaslarına ilişkin genel bir değerlendirme yapan Başkan Kul, şehre daha fazla hizmet getirmek ve merkezi bütçeden daha büyük pay almak için çaba gösterdiklerini vurguladı. Altyapıdan üst yapıya kadar her alanda şehre yatırımların devam edeceğini belirten Başkan Kul, kent için önemli kararların alındığı bir dönemde, halkın desteğinin kendileri için büyük önem taşıdığını dile getirdi. Geleceğe yönelik hizmetler ve projelerle ilgili Ankara temaslarının devam edeceğini söyledi.

Şenol Kul Terme samsun AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş BOTAŞ Spor Toto