Sinop'ta bayram yine kalabalık geçti

TAKİP ET

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla büyük şehirlerden Sinop'u tercih eden tatilciler, kentin tarihi ve turistik mekanlarını keşfetti. Tatilciler, ailecek güzel zaman geçirdiklerini kaydetti

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Sinop, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla kentin tarihi ve turistik mekanlarında yerli ve yabancı konuklarını ağırladı.

Konaklama tesislerindeki doluluk oranının yüzde 90'lara ulaştığı kentte, tatilcilerin en fazla ziyaret ettiği yerlerin başında Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesi geldi. Akliman, Hamsilos ve Karakum gibi turistlik mekanları da ziyaret tatilciler, sahilleri doldurdu.

AİLECEK ZAMAN GEÇİRDİK

Kurban Bayramı tatilini geçirmek için çeşitli büyük kentlerden Sinop'a gelen yerli turistler, ailecek güzel zaman geçirdiklerini kaydetti.

Tatilciler, "Sinop tarihi dokusu yoğun bir yer. Kaldığımız bina bile 150 yıllıktı. Hava da güzeldi, Sinop'un plajlarını gezme fırsatı bulduk. Hamsilos'un adını duymuştuk" diye konuştu.

Sinop'un doğal güzelliğine hayran kaldıklarını dile getiren tatilciler, Sinop'u tercih ettikleri için çok memnun kaldıklarını belirterek, şöyle konuştu: "Doğası harika, çok beğendik, gezdik, oturduk, çay kahve içtik. Dostlarla sohbet ederek bu güzel manzara karşısında güzel zaman geçirdik."