Son Dakika! Başakşehir: 1 – Samsunspor: 0 (Maç Sonucu)

TAKİP ET

Samsunspor, ligde kritik haftayı puansız kapattı. Marius'un amatörce gördüğü kırmızı kart tüm planları altüst ederken, Gisdol'un puan için hamleleri tutmadı. Ancak sahada öyle bir hakem vardı ki; her çaldığı düdükte Kırmızı-Beyazlıları çıldırttı. İşte maçın detayları...

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Trendyol Süper Lig 28. haftasında Samsunspor, deplasmanda Başakşehir’e konuk oldu.

MARİUS’A DİREKT KIRMIZI KART

3. dakikada Zeki Yavru’nun kornerden ön direğe ortaladığı topa yükselen Çadlı golcü Marius’un kafası üst direkte patladı. 34. dakikada Marius, kontrolsüz şekilde Olivier Kemen’in baldırına yaptığı basma sonucu direkt kırmızı kart gördü.

GOL KARARI VAR’DAN GELDİ

Karşılaşmanın 47. dakikasında kaleci Okan’la karşı karşıya kalan Danijel Aleksic topu filelere gönderdi. Pozisyon öncesinde ceza alanı çizgisi üstünde Raman’a faul yapıldığı gerekçesiyle orta hakem Abdullah Taşkınsoy golü vermedi. VAR’dan pozisyonunu izleme tavsiyesi geldi. Yaklaşık 3 dakika izledikten sonra golü verdi. (1-0)

HAKEMİN KARARLARI ÇILDIRTTI

Orta hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy’un mücadele boyunca verdiği kararlar ve çaldığı düdükler Samsunspor cephesinde büyük tepki çekerken, Alman teknik adam Gisdol kırmızı kart ve golden sonra oyunun son bölümünde tüm kozlarını sahaya sürdü ancak Kırmızı-Beyazlılar skorda dengeyi sağlayamadı ve haftayı puansız kapattı.