Son Dakika! Reis Samsun'a Ayak Bastı! Samsunspor'da İmzalar Atılıyor...

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlıların prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Thomas Reis, dün gece Samsun'a geldi. Alman teknik adam, yarın tesislerde resmi sözleşmeye imza atacak

DUSSELDORF’TAN SAMSUN’A

Yılport Samsunspor, daha önce prensipte anlaştığı 50 yaşındaki teknik direktör Thomas Reis’i dün gece şehre getirdi. Almanya Düsseldorf’tan yardımcısı ve Futbol Direktörü Fuat Çapa ile birlikte Samsun’a gelen Thomas Reis, hem Nuri Asan Tesisleri’ni, hem de Batı Park Mustafa Kemal Erkanat Altyapı Tesisleri’ni gezecek.

YÖNETİMLE TOPLANTI YAPACAK

Yarın Nuri Asan Tesisleri’nde resmi sözleşmeye imza atacak olan teknik direktör Thomas Reis, birkaç gün Samsun’da kalacak. Burada Yılport Samsunsporlu yöneticiler ve Futbol Direktörü Fuat Çapa ile toplantı yapacak olan Alman teknik adam Thomas Reis, kamp programı ve yeni sezon planlaması hakkında fikir alışverişinde bulunacak.

YILDIRIM HOLLANDA’YA UÇTU

Dün gece Latin Amerika’dan Türkiye’ye dönen Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, bu sabah ise Hollanda’ya gitti. İmza töreninde yer alamayacağını belirten Başkan Yüksel Yıldırım, “Yeni hocamız takımımıza hayırlı olsun. Atatürklü arma için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

samsunspor thomas reis özel haber