Son Dakika! Transfer Harekatına Başlayan Samsunspor'da Gündeme Gelen İlk İsimler

TAKİP ET

2 Dönem Transfer Yasağı Ertelenen Samsunspor'da Gündeme Gelen İlk İsimler, İlk Görüşmeler ve Detaylar Haberimizde...

CEZA ERTELENDİ HAREKAT BAŞLADI

Samsunspor'a FIFA tarafından verilen ve CAS tarafından onaylanan iki dönemlik transfer yasağı cezası ertelendi. Uzun uğraşlar sonucunda ertelenen cezanın ardından gözler transfer çevirildi. Cezanın ertelenmesinin ardından Başkan Yüksel Yıldırım'a yakın isimlerden gelen ilk bilgiler ise heyecan uyandırdı. 

FENERBAHÇE'DEN HANGİ İSİMLER GÜNDEMDE?

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, transferde ilk rotayı Fenerbahçe'ye çevirdi. Yıldırım'ın Mert Hakan Yandaş, Joshua King ve Michy Batshuayi için ilk teması kurduğu öğrenildi. Özellikle Michy Batshuayi konusunda ısrarcı olan Başkan Yıldırım, bu konuda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la da görüştü.

BATSHUAYI'Yİ İKNA SÜRECİ BAŞLIYOR

Transferdeki en büyük engel Michy Batshuayi'nin Samsunspor'a gelmek istememesi. Başkan Yıldırım önümüzdeki süreçte oyuncunun menajeriyle birlikte Avrupa'dan da ciddi teklifler alan Batshuayi'yi ikna etmek için çalışacak. Buradan çıkabilecek kötü haberlere göre ise alternatif isimlerle de görüşmelerr sürecek. 

TRABZONSPOR'DAN HANGİ İSİMLER GÜNDEMDE?

Yıldırım ve ekibi diğer rotayı da Trabzonspor'a çevirdi. Trabzonspor'dan Umut Bozok ve Enis Bardhi için de nabız yoklanmaya başladı. Yerli forvet ve orta saha arayışında olan Kırmızı- Beyazlılar bu isimleri bitirmek istiyor. İlk transfer dekikoduları ve haberlerle birlikte Samsunspor taraftarı da oldukça heyecanlandı.