Şükrü Neiş Bafra'ya talip

TAKİP ET

Bafra Belediye eski başkanlarından Şükrü Neiş, yeniden ilçesine talip. AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Neiş, "Bafra'mıza hizmet için yeniden yola çıktım" dedi.

Samsun'un Bafra ilçesinin eski belediye başkanlarından Şükrü Neiş, yeniden Bafra'ya talip olduğunu açıkladı. AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Neiş, "Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkanı Aday Adayıyım. Kesintisiz bir şekilde AK Parti içinde bulundum. AK Parti Adayı olarak girdiğim seçimlerde sizlerin teveccühü ile başkan olarak seçildim.

2004-2009 yılları arasında bu onurlu görevi yaptım. Siyasi çizgimizde asla bir sapma olmamıştır. Başkanlık dönemimde toplumumuzun her kesimini kucakladım. Hiçbir ayırım yapmadım. İstişareye önem verdim.

Bafra’mıza hizmet yolunda her zaman bu anlayışla hareket ettim. Bugün de aynı anlayışta olup Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayıyım. Yapılacak olan seçimlerin ülkemize, milletimize, Samsunumuza, ilçelerimize ve güzel Bafra’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Çıktığımız bu kutlu yolda sizlerin dua ve desteklerini bekliyor, en içten sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum" diye konuştu.