Suudi Arabistan seyahat acentelerine tanıtım turu

TAKİP ET

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından gerçekleştirilen Turizm Odaklı Bölgesel Tanıtım Programları çerçevesinde, bölgenin Suudi Arabistan seyahat acentelerine tanıtılması için bir etkinlik düzenleniyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ve Türk Hava Yolları'nın iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan etkinlikte, Samsun, Amasya ve Tokat'ın doğal ve kültürel güzellikleri ziyaret edilecek.

Bu tanıtım turu ile Suudi Arabistan'dan daha fazla turist çekilmesi amaçlanıyor. Program kapsamında, 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü Samsun'da bir otelde düzenlenecek olan B2B görüşmelerinde bölgedeki turizm sektörü temsilcileri ile misafir acenteler bir araya gelecek. Katılmak isteyen işletmelerin OKA'nın web sitesinden kayıt oluşturmaları gerekiyor.

OKA, Kültür ve Doğa Turizmi Ekseninde Şehirlerin Markalaşması Sonuç Odaklı Programı kapsamında, benzer tanıtım etkinliklerine ilerleyen dönemlerde de devam edecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Türk Hava Yolları işbirliği suudi arabistan seyahat acentelerine tanıtım turu turizm Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ekonomi samsun haber gündem haber