Takım 3 puana kenetlendi! Samsunspor, Kayserispor'u ağırlıyor

TAKİP ET

Evinde bugün Kayserispor'u konuk edecek olan Yılport Samsunspor, 3 puana kenetlendi. Bein Sports 1'den naklen yayınlanacak karşılaşmanın başlama saati ise 17.00. İşte detaylar...

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında bugün evinde Kayserispor’u konuk ediyor.

SON 6 MAÇI KAYBETTİLER

Oynadığı son iki maçta Sivasspor’u mağlup eden, Fenerbahçe ile de deplasmanda 1-1 berabere kalan Kırmızı-Beyazlılar, son 6 maçından puan alamayan Kayserispor karşısında 3 puanla kenetlendi.

DÜDÜK ÇAĞDAŞ ALTAN’DA

Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarında ortaya koyduğu futbol ile beğeni toplayan Kırmızı-Beyazlılar, taraftarının desteği ile Kayserispor engelini de kayıpsız geride bırakmak istiyor. Çağdaş Altan’ın yöneteceği karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1’den naklen yayınlanacak.

FOFANA FORMA BEKLİYOR

Kırmızı-Beyazlıların tecrübeli futbolcusu Moryke Fofana’nın Kayserispor maçında sahaya ilk 11’de çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Yaptığı asistler ile takımına önemli katkı sağlayan Fofana, taraftarların da gözdesi durumunda. Fenerbahçe mücadelesinde oyuna sonradan giren yıldız futbolcu, bu kritik mücadelede hocasından forma bekliyor.

OKAN’IN YÜKÜ AĞIR

Sergilediği performans ile alkış alan tecrübeli file bekçisi Okan Kocuk, Kayserispor maçında da takımının en önemli kozu olacak. Özellikle son haftalardaki maçlarda yaptığı kritik kurtarışlarla takımını da ayakta tutan başarılı file bekçisine Kayserispor maçında da çok iş düşecek.

ONLARA BÜYÜK İŞ DÜŞECEK

Ligin geri kalan bölümünde takımlarını hem içeride, hem de dışarıda büyük bir coşkuyla destekleyen Yılport Samsunsporlu taraftarlara Kayserispor mücadelesinde de büyük iş düşecek. Karşılaşmanın saat 17.00’de olması taraftarları sıkıntıya sokarken, bazı belediyeler takımlarını desteklemek isteyen personellerinin izinli sayılacağını duyurdu. Bu durum, Kırmızı-Beyazlı taraftarlarca memnuniyetle karşılandı.