Taksici el frenini çekmeyi unuttu, aracın altında kaldı

TAKİP ET

Eskişehir'de el frenini çekmeyi unutan bir taksici, kayan aracını durdurmak isterken otomobilin altında kalarak yaralandı. Yaralı taksici hastaneye kaldırıldı.

Eskişehir'in Büyükdere Mahallesi Fazıl Sokak'ta yaşanan olayda, taksici K.D., kullandığı 26 T 0469 plakalı otomobilini park ederek alışveriş yapmak için bir markete girdi. Ancak, el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil bir süre sonra hareket etmeye başladı.

Aracın Altında Kaldı

Marketten çıkan K.D., hareket eden aracını fark ederek durdurmak için otomobilin önüne geçti. Aracı elleriyle durdurmaya çalışan taksici, otomobilin altında kalarak yaralandı. Olayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Kurtarma ve Tedavi Süreci

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle otomobilin altından çıkarılan K.D., Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı taksicinin sağlık durumu hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi.

Güvenlik Kamerasına Yansıyan Anlar

K.D.'nin otomobili durdurmaya çalışırken aracın altında kaldığı anlar, bölgedeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, taksicinin aracını durdurmaya çalıştığı sırada yaşadığı talihsiz anlar açıkça görülüyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

eskişehir taksici el freni çekmeyi unuttu araç altında kaldı kaza samsun haber gündem haber