Taraftarla Dalga Mı Geçiyorsunuz?

TAKİP ET

Samsunspor'un transfer yasağına ilişkin kulüpten resmi bir açıklama gelmezken aynı günde "kombine satışları başlamıştır" paylaşımı tepkilere neden oldu. Taraftarlar, paylaşımın altına çok sert yorumlarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor'da uzun süredir beklemede olan transfer yasağına ilişkin İsviçre Federal Mahkeme'den beklenen resmi karar henüz kulübe gelmezken, FIFA'nın sitesinde Samsunspor'un 2 dönem transfer yasağı aktif oldu.

KULÜPTEN AÇIKLAMA YOK!

Kırmızı-Beyazlı kulüpten resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Samsunspor taraftarları sessizliğe bürünen Başkan Yüksel Yıldırım ve kulübün medya yönetimini eleştiri yağmuruna tuttu.

Samsunspor yönetimi taraftarın tepkilerinin odağında olurken üstüne üstlük aynı gün kulübün resmi sosyal medya hesaplarından "Yeni Sezon Kombine Öncelikli Satışları Başladı" şeklinde paylaşım yapılması, Kırmızı-Beyazlı taraftarların tepkilerini üst seviyeye çıkardı.

TEPKİLERİN DOZU YÜKSELDİ

Taraftarlar gün boyu Başkan Yüksel Yıldırım ve yönetimden resmi bir açıklama beklerken sosyal medyadaki paylaşımlarında en sert ifadelerle tepkilerini ortaya koydu. Kombine paylaşımı ise "Taraftarla dalga mı geçiyorsunuz?" yorumlarına neden oldu.

Büyük Samsunspor Taraftarı!

2024-25 Sezonu kombineleri, yarın saat 11:00’de öncelikli satışa çıkıyor!

Detaylar için https://t.co/8VnftmIU4n

Tribünde yerini al, takımına destek ol!#Samsunspor pic.twitter.com/8XITH5PGjN

— Yılport Samsunspor ???????? (@Samsunspor) June 24, 2024

Samsunspor'dan yapılan açıklamada; "Büyük Samsunspor Taraftarı! 2024-25 Sezonu kombineleri, yarın (bugün) saat 11:00'de öncelikli satışa çıkıyor! Tribünde yerini al, takımına destek ol!" denildi.

Diğer yandan kulüpten daha önce kombine fiyatlarına ilişkin yapılan paylaşıma da tepkiler olmuştu. Bazı taraftarlar özellikle Batı Alt tribünündeki fiyatları yüksek bulmuştu.

samsunspor