Tatilde Bulvar AVM etkinliklerle dolu

TAKİP ET

Bulvar AVM, okulların sömestir tatiline girmesiyle çocuklar için hafta içi her gün ritim atölyesi, resim atölyesi ve tiyatro etkinlikleri yapacağını duyurdu

Samsun Bulvar AVM'de, çocuklar için sürpriz etkinlikler hazırlanıyor. Okulların sömestir tatiline girmesinin ardından hafta içi her gün çocuklar için hem eğlenceli, hem de eğitici etkinlikler yapılacak. 

AİLELER VE ÇOCUKLAR İÇİN 

Bulvar AVM'den yapılan açıklamada sömestir boyunca hafta içi her gün ritim atölyesi, resim atölyesi ve tiyatro etkinliklerinin yapılacağı duyuruldu. Hem aileler, hem de çocuklar için yapılacağı duyurulan ritim atölyesinin müzik öğretmeni Gözde Ozansoy'un eşliğinde gerçekleşeceği belirtildi.

ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ 

Pera Sanat eğitmenlerinin gözetimindeki resim atölyesi ise yüz boyama ve becerileri ortaya çıkaracak etkinlikler yapılacağı duyuruldu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tiyatro Topluluğu'nun Dostluk Ormanı oyunu ile Tiyatro Küçükeller’in hazırladığı Zorba Kovan adlı çocuk oyununun sergileneceği belirtilirken, tüm etkinliklerin ücretsiz olacağı ifade edildi.