Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar: '10 yıldır aynı aşkla ve heyecanla çalışıyoruz'

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Her gün adım adım ilerleyip, ilmik ilmik işleyerek ilçemizin büyümesi, gelişmesi ve değişimi için 10 yıldır aynı aşkla ve heyecanla çalışıyoruz. İddia ediyoruz ki; Tekkeköy'ün her noktası yaşam kalitesi yüksek alanlara sahip olacak" dedi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde kent merkezinde ve kırsal mahallelerde alt yapıdan üst yapıya, imar yollarından ve meydan projelerine Tekkeköy Belediyesi'nce devam edilirken, aynı zamanda inşaatı devam 250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin en kısa sürede hizmete alınması noktasında firma yetkilileri ile TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkan Dr. Mehmet Muş'un katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya; AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Fuat Köktaş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar katıldı.

İnşaatı devam eden devlet hastanesinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan heyet, ardından hastanenin bir an önce tamamlanarak en kısa sürede hizmete alınması noktasında değerlendirmede bulundu.

Başkanı Hasan Togar, "Taş parke yol ve kaldırım çalışmalarımıza devam ettiğimiz Çay Mahallesi'ni ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde inceleyip ekip arkadaşlarımızdan bilgiler aldık" dedi.

250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin en kısa sürede hizmete alınması noktasında firma yetkilileri ile TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkan Dr. Mehmet Muş ve AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Fuat Köktaş'ın katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

BÜYÜKLÜ MEYDAN PROJESİ

Daha sonra Büyüklü Mahallesi'nde devam eden meydan inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Hasan Togar, "Her geçen gün daha fazla güzelleşen ilçemizin farklı noktalarında başlatmış olduğumuz projelerimiz ile birlikte sevdalı olduğumuz Tekkeköy'ümüzü estetik dokunuşlarla birlikte hem değiştiriyor hem de geliştiriyoruz. Büyüklü Meydan Projesi ile birlikte peyzajı, çevre düzenlemesi, kent mobilyaları gibi projelendirilen çalışmalar ile yepyeni, modern ve örnek gösterilecek bir meydanımızı daha kısa sürede halkımızın hizmetine sunarak mahallemize yeni bir kimlik kazandırmış olacağız" dedi.

MODERN YAŞAM ALANLARI OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Aşağıçinik Mahallesi'nde imar yolu açma çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Hasan Togar, "Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak, hizmetlerimizle buluşturmak ve ilçemizi her alanda geleceğe taşımak adına birçok farklı alanlardaki çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızın ışığında Aşağıçinik Mahallesi'nde modern yaşam alanlarının oluşmasındaki ilk etap olan imar yolu açma çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. İlçemizi şehrimizin yaşam konforu en yüksek yerleşim yeri yapma noktasında geleceğe hazırlamak için daima çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YAYLAGERİŞ'E KONFORLU ULAŞIM

Başkan Hasan Togar, "Güzel ilçemize yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ile ilçemizin büyümesi ve gelişmesi için kendimizi 10 yıl önce göreve geldiğimizdeki aşk ve heyecan ile birlikte ilçemize adamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Yaylageriş Mahallesi'nde sürdürdüğümüz yol genişletme, zemin sıkılaştırma ve malzeme serim işlemleri ile birlikte mahallemizin yollarını daha modern ve daha konforlu hale getirerek vatandaşlarımızın yaşam standartlarını artırıyoruz" sözlerini kaydetti.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Büyüklü Mahallesi'ne farklı bir kimlik kazandıracak olan Meydan Projesi'nin devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.

EKİPLERİMİZ SAHADA ÇALIŞIYOR

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Her gün adım adım ilerleyip ilmik ilmik işleyerek, alt yapısını ve üst yapısını tamamladığımız Çay Mahallesi, bu çalışmalar tamamlandığında huzur ve mutluluğun adresi, herkesin yaşamaktan keyif alacağı ve daima gurur duyacağı bir yaşam alanı olacak.

Tekkeköy'ün geleceğini daha aydınlık bir şekilde oluşturabilmek için gece gündüz demeden emek veren tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte park, spor alanları, dinlenme ortamları gibi tüm sosyal donatıların içerisinde olduğu, evlatlarımızın geleceğe umutla baktığı bir yaşam alanı oluşturmak için Çay Mahallesi'nde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İddia ediyoruz. İlçemiz, Samsun'un en huzurlu ve en mutlu yaşam alanı olacak" ifadelerini kullandı.

KAHVEDE PAZAR SOHBETİ...

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Hatırlamak, hatırlanmak ve hatırda kalmak bir tatlı söz ile bir tebessüm her şeyin özeti olsa gerek. Bağlarımızı kuvvetlendiren, birlik beraberliğimizi pekiştiren ziyaretlerimiz kapsamında bu güzel Pazar gününde bizleri içten ve sıcak sohbetleriyle karşılayan büyüklerimizle, dostlarımızla, gençlerimizle bir araya geldik. Güleryüzlü ve samimi sohbetleriyle bizlere gönlünü açan kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Allah yüzümüzdeki tebessümü eksik etmesin" dedi.