Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar: "Haydi Samsunspor desteğimiz seninle"

TAKİP ET

Süper Lig'de ateş hattından uzaklaşan Samsunspor'u galibiyeti nedeniyle tebrik eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Haydi Samsunspor, desteğimiz daima seninle" dedi.

Trendyol Süper Lig'de 19 Mayıs Stadyumu'nda Kayserispor'u Zeki Yavru ve Ercan Kara'nın attığı gollerle mağlup eden Samsunspor'u tebrik eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, mücadeleyi AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ile birlikte tribünde takip etti.

Süper Lig'de 25 puanla 14'ncü sıraya yükseldiklerini ve ateş hattından uzaklaştıklarını kaydeden Başkanı Hasan Togar, "Şehrimizin takımı, gururumuz Samsunspor'u Kayserispor karşılaşmasında desteklemek için İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar ile birlikte stadyumda yerimizi aldık. Samsunspor sevdalıları ile birlikte takımımızı ilk gün olduğu gibi yine müthiş bir coşkuyla destekliyoruz" dedi.

MUHTEŞEM TARAFTAR

Müsabakayı takip eden 11 bin 500 taraftara teşekkür eden Başkan Hasan Togar, "Samsunspor'un baştan sona üstün olduğu mücadelede harika bir futbol sonucunda takımımız taraftarının desteğiyle Kayserispor'u 2-0 mağlup ederek ligdeki 7.  galibiyetini aldı.  Samsunspor'umuzun futbolcularını, teknik kadrosunu ve yönetimini gönülden tebrik ediyorum. Desteğimiz daima Samsunspor'umuz ile. Haydi Samsunspor, desteğimiz daima seninle. "