Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar moral verdi

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Süper Amatör Lig'de karşılaşacağı Termespor maçı hazırlıklarını sürdüren Tekkeköyspor'un idmanını ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

TEKNİK EKİPLE SOHBET ETTİ

Samsun Süper Amatör Lig A Grubu'nda mücadele eden Tekkeköyspor'da ligin 4. haftasında deplasmanda oynanacak olan Termespor maçı hazırlıkları sıkı bir şekilde devam ediyor. Geçen hafta evinde 1930 Bafraspor'la 1-1 berabere kalan Mavi-Beyazlı ekip hafta sonu Termespor deplasmanında galibiyet arayacak. Belediye Başkanı Hasan Togar, idman öncesinde oyuncuları ve teknik ekibi ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.   

KALPTEN DESTEK

Tekkeköyspor teknik ekibi ve oyuncularla sohbet eden Başkan Togar, yaptığı açıklamada; "İlçemizin gururu Tekkeköyspor'umuzun akşamki idmanını ziyaret ederek takımımızın son durumu hakkında bilgiler aldık.

Her zaman olduğu gibi tüm kalbimizle desteklediğimiz Tekkeköyspor'umuzun sezon sonunda ligi şampiyon olarak tamamlayacağına yürekten inanıyor, futbolcularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz" diye konuştu.