Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar tekerlekli sandalye hediye etti

TAKİP ET

Samsun Tekkeköy Belediyesi, ilçede talep eden bir vatandaşa akülü joystickli tekerlekli sandalye gönderdi. Başkan Hasan Togar, "Sevgi varsa engel yoktur "dedi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde sosyal belediyecilik örneklerine devam eden Tekkeköy Belediyesi, akülü tekerlekli sandalye talep eden 70 yaşındaki Fahri Anıl'ın talebine anında yanıt verdi. Tekkeköy Belediyesi ekipleri, Anıl'ın evine giderek akülü joystickli tekerlekli sandalyeyi teslim etti. 

'ALLAH RAZI OLSUN'

Fahri Anıl, "Belediyeye başvurdum. Allah razı olsun getirdiler. Elektronik araçla daha rahat oluyor, mahalle içlerinde geziyorum. Başkanımız Hasan Togar'dan Allah razı olsun "dedi. 

'HER ZAMAN YANLARINDAYIZ'

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ise, "Sevgi varsa engel yoktur. Bir yaşama ufacık da olsa bir dokunuşla yepyeni mutluluklar katabiliyorsanız bu tebessüm ve bu dualardan kıymetlisi olmasa gerek. Mühim olanın kalplerimizden gelen sevgi ile kardeşlerimizin gönül köprüsünden geçmek olduğunu hiçbir zaman unutmadık. 
Elimizden gelen tüm gayretimizle ailemizin bir bireyi olarak gördüğümüz kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz "dedi.