Tekkeköy Belediyesi'nden spor kompleksine fitness salonu

TAKİP ET

Samsun Tekkeköy Belediyesi, gençlerden gelen talep üzerine Kutlukent'te bulunan spor kompleksinin içerisine fitness salonu açtı. Salonun açılışında Pençe- Kilit Operasyonu'nda şehit düşen Mehmetçikler için mevlid okutuldu

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, gençlerden gelen isteklere kayıtsız kalmadıklarını söyledi. Togar, gençlerin isteği doğrultusunda Kutlukent'te bulunan spor kompleksinin içerisine fitness salonu açtıklarını duyurdu. 

Fitness salonunun açılışında, Pençe- Kilit Operasyonu'nda şehit düşen Mehmetçikler için mevlid okutuldu. Açılışa AK Parti Tekkeköy Kadın Kolları Başkanı Melek Halil, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Boyacı, Tekkeköy Meclis Üyesi Kenan Beyazyüz de katıldı. 

HERŞEY GENÇLER İÇİN

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Pençe- Kilit Operasyonu'nda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yüce milletimize başsağlığı diliyorum. Açılışta da kahraman askerlerimiz için mevlid okuttuk. Ruhları şad olsun. Tekkeköylü gençlerimiz bizden fitness salonu istediler. Biz de isteklerini kırmadık. İlçemize kazandırılan her spor tesisi gençlerimizin gelişimi için büyük bir fırsattır. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, onlara yeni bir meslek dalı kazandırmak ve geleceğe daha ümitle bakmalarını sağlamak adına çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Her şey gençlerimiz için" dedi.