Tekkeköy gençleri sporla buluşturuyor

TAKİP ET

İlçeye kazandırılan spor tesisleri ile dikkat çeken Tekkeköy Belediyesi, spora ve sporcuya desteğini sürdürüyor. Başkan Hasan Togar, İlçenin her noktasında gençleri sporla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

SOSYAL VE SPORTİF GELİŞİM

Spor tesisi yatırımları ile dikkat çeken Tekkeköy Belediyesi, gençlerin sosyal ve sportif gelişimlerine katkıda bulunmaya devam ediyor. İlçenin her noktasında gençleri sporla buluşturmaya devam edeceklerini dile getiren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Sporun tüm branşlarında ilçemizi ulusal ve uluslararası her platformda gururlandıracak sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

'SPOR VE SPORCUNUN YANINDA OLDUK'

"Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana spora ve sporcuya olan desteğimizi sürdürüyoruz" diyen Başkan Togar, "Bu desteklerimizin en güzel filizlerinden birisi olan Murat Karaman İlçe Stadımızı inşa ederek Tekkeköyspor'un ve gençlerimizin yararlanabileceği stadımızı ilçemize kazandırdık. Bunun gibi eserleri ilçemize kazandırarak spor ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.