Tekkeköylü Muhtarlar AK Parti Binasında Toplandı!

TAKİP ET

Tekkeköylü muhtarlar, yeniden aday gösterilmediği öne sürülen Başkan Hasan Togar'a destek olmak için AK Parti İl Başkanlığı önüne toplandı. Muhtarlar, "Gerekirse istifa ederiz. Gelirsiniz Tekkeköy'ü kurtarırsınız" dediler.

AK Parti'de Samsun ilçe belediye başkan adayları kim olacak sorusu gündemi meşgul ederken, Ankara'dan listenin geldiği öne sürüldü. AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda hareketli saatler yaşanıyor.

AK Parti'nin Tekkeköy Belediye Başkan adayı Mustafa Candal olacağı iddiası sonrası muhtarlar ve partililer, AK Parti Samsun İl Başkanlığı binası önünde toplandı. Daha sonra bir grup muhtar ve partili, İl Başkanı Mehmet Köse'yi ziyaret etmek istedi.

Kalabalık grup, "Tekkeköy burada, yanlış yapıyorsunuz, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı yanlış yönlendirmeyin" diyerek, tepkilerini dile getirdi.

Grup adına sözcülük yapan muhtarlar, "Biz bu partiye yıllarımızı verdik. Bütün muhtarlar Başkanımız Hasan Togar'ı istiyor. Gerekirse istifa ederiz. Başkanım (makamda bulunan İl Başkanı Mehmet Köse'ye) 5 dakika hatrımız yok mu? Herkes aşağıda, Tekkeköy'ü durduramayız, komple geliriz buraya.

AK Parti ile alakası olmayan birini aday gösteriyorsunuz. Gelirsiniz Tekkeköy'ü kurtarırsınız. Cumhurbaşkanını bari yanlış yönlendirmeyin" diyerek, serzenişte bulundular.