TEMAD Samsun Şubesi Yeni Hizmet Binasıyla Açıldı

TAKİP ET

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Samsun Şubesi, yeni hizmet binasının açılışıyla birlikte emekli astsubayların haklarına dikkat çekiyor.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Samsun Şubesi, 100. Yıl Bulvarı'ndaki yeni hizmet binasının resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, ve diğer önemli isimler katıldı.

Dernek Başkanı Tanju Arat, açılış konuşmasında, astsubayların haklarının kazanılması için çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Ayrıca, dernek olarak gençlere burs desteği sağladıklarını ve çeşitli sosyal aktivitelerde bulunduklarını vurguladı.

Arat ayrıca, yeni binayı tahsis eden Emekli Dr. Binbaşı Naci Şen'e teşekkür ederek plaket takdim etti. Dernek olarak, üyeler arasında dayanışma ve birliktelik duygularını geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

TEMAD Samsun Şube Başkanı Tanju Arat, "Maalesef 2023 genel ve 2024 yerel seçimlerde kadük bırakılan kanun taslağının bir an önce yüce meclise getirilerek biz vatan savunmasında gözünü budaktan esirgemeyen astsubaylar için gecikmiş haklarımızın verilmesini beklemekteyiz" dedi ve astsubayların haklarının kazanılması için çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

samsun Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) TEMAD Samsun Şube Başkanı Tanju Arat yeni hizmet binasının açılışı TEMAD Samsun Şubesi Yeni Hizmet Binasıyla Açıldı Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan gençl