Teoman'ın Gitarı Satıldı: Gelir Çocuklar İçin Bağışlanacak

TAKİP ET

Teoman, 30 yıl boyunca tüm bestelerini yaptığı gitarını müzayedeyle satışa çıkardı. 466 bin TL'ye satılan gitarın geliri Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanacak.

Sanatçı Teoman, kariyeri boyunca tüm bestelerini yaptığı gitarını Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanmak üzere satışa çıkardı. Çevrimiçi olarak düzenlenen Bosphorus Art Society'nin "Cash on the Table" müzayedesi kapsamında satışa sunulan gitar, 466 bin TL'ye alıcı buldu.

Teoman, geçtiğimiz aylarda mirasının bir bölümünü devlet himayesindeki çocuklara bağışlayacağını açıklamıştı. Bu adımın ardından, Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki çocuklar için bir kez daha harekete geçti.

Tüm Gelir Çocuklar İçin

Müzayede sonucunda 56 yaşındaki şarkıcı Teoman'ın gitarı 466 bin TL'ye satıldı. Elde edilen tüm gelir, Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlanarak çocukların ihtiyaçları için kullanılacak. Teoman’ın bu hareketi, sanat camiasında ve kamuoyunda büyük takdir topladı.

Sanatçı Teoman teomanın gitarı geliri çocuklara verilecek bağış farkındalığı bağış çocuk esirgeme kurumu müzayede sanat magazin samsun haber