Terme Taekwondo Kulübü yine zirvede

TAKİP ET

Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) tarafından Ankara'da düzenlenen Multi Avrupa Oyunları sona erdi. Terme Taekwodo Kulübü sporcuları iki madalya kazanarak yine zirvede yer aldı.

Ankara’da düzenlenen Taekwondo Multi Avrupa Oyunları'nda ilimizi temsil eden Terme Taekwondo Kulübü sporcularından İsmail Hazar Türkoğlu ve Eylül Karadaş, bronz madalyanın sahibi oldu.  Terme Taekwondo Kulübü antrenörü Murat Özden, açıklamasında; "2024 yılında da minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde güzel ve başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum.

Ailelerin çocuklara güveni ve desteğinin büyük önemi var. Çocuklarınıza bu güzel yolda destekleriniz çok değerli. Her şey bir hayalle başlıyor çocuklarınızı lütfen daha çok teşvik edip destekleyin sizlerde bu gururu yaşayın. Öğrencilerimi gösterdikleri yüksek azim, gayret, inanç ve mücadelesinden dolayı tekrar tebrik ediyor velilerime de desteklerinden dolayı Terme Taekwondo ailesi adına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.  

SABIR GEREKTİREN SPOR

Terme Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Seyrekli, sporcuları ve antrenör Murat Özden'i tebrik ederek, "Uzun soluklu ve sabır gerektiren Taekwondo sporu ile çocuklarımıza yeni bir pencere açan, hedef belirleyen antrenörümüz Murat Özden, gecesini gündüzüne katarak çocuklarımızın hüznünü, sevincini, acısını, kazandıkları başarıların gururunu paylaşıyor. Geçmiş yıllarda da önemli başarılar elde eden Kulübümüz Taekwondo branşında emin adımlarla yola devam ediyor.

Terme Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak başarılı olan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Rabbim tüm sporcularımızın yolunu açık etsin. İlçemize ve Kulübümüze yeniden yeni bir milli heyecan kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bütün öğrencilerimizin milli formayı giymesi için çalışıyoruz" dedi.